Att följa sina egna råd

Ja inte är det lätt inte, jag har alltid sagt till mina kompisar att om en kille sårar en, han har flörtat med andra, ignorerat dig i flera dagar eller trackat ner på dig så att ditt självförtroende sjunkit, anledningarna kan vara många. Så ska man inte tillåta de, prata med killen, lyssnar han inte? Ja men dumpa honom. Oavsett så ska jag finnas där och stötta.


Vad gör man då när det blir ens egen tur? När killen man verkligen tycker om, på fyllan, flörtar med ens kompisar när man är närvarande och sedan när man inte ser på kysser han dem eller gör andra närmanden. Men när han är nykter så pratar han bara gott om en, med samma kompisar.


Vad gör man när huvudet säger "släpp killen, han är inte värd det". Medans hjärtat säger "du tycker om honom, det kanske inte var så farligt". När ena delen säger "du är inte värd någon bättre" och den andra säger "du förtjänar någon som behandlar dig bra, någon som visar att du är den enda"


Vad gör man när man inser att ens val redan är gjort, när man inser att det finns något att göra. Det är bara att gå framåt och inse att killen fått sin chans, killen kunde ringt, killen kunde svarat på mejlet, killen kunde kämpat lite.


Visst ska man inte låta honom göra allt, man måste visa att man vill lösa det. Visa att man fortfarande vill lösa det. Problemet är om man låter det gå för långt innan man inser det. Men vill man kunna träffa personen senare utan några större isbitar emellan varandra så måste man prata med varandra oavsett hur svårt det är.


Träffas och ta en promenad eller en fika, vad som helst bara ni pratar. Är det svårt? Ta med en vän, låt vännen vänta med dig tills han kommer och har du tur kan vännen vänta runt hörnet medans snacket pågår. Vänner är alltid bra att ha, speciellt vid sådana här tillfällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0