"Fjortisbloggar"

Ja många är dem och inte ser det ut att bli färre. Men hur "blonda" är egentligen de här tjejerna? För vilken blogg grupp är det som har flest läsare? Vilken blogg grupp är det som syns mest? Jo det är "fjortisbloggarna".

De vekrar inte smarta och det lägger upp bild efter bild på sig själva, den andra vågade bilden efter den andra. De hänger ut varandra och blogg fajtas. Det är inte konstigt att så många läser deras bloggar, de har ju länkar till varandra och vem tycker inte om att läsa om små tjejer som tror att de är bäst.

Ett exempel på en "fjortisblogg" som blivit stor är inte så svårt att plocka fram. Blondinbella har gjort ett helt företags imperium ur sin blogg och hon tjänar nu stora summor pengar. Hon började blogga 2005 och det var då en underhållande blogg, som innehöll allt från porrmiddagar till föddelsedagar och pojkvänner. Ja det var en dagbok som fick så många kommentarer och läsare att hon tillslut kunde börja tjäna pengar på sin blogg.

Ingen glömer väl den puplicitet hon fick i media när det vart känt att hon faktist fick pengar för all den reklam hon gjorde för olika produkter. Det i sin tur ledde ju till att hon fick mer läsare och tjänade mer pengar. Idag är hon allmänt känd i Sverige, för sin blogg och för sin medverkan i Lets dance och det i sin tur ger ännu mer publicitet.

Så dessa små tjejer som skriver om sinna liv, om andra bloggare och mode, är de verkligen så dumma som de ger intryck av att vara? Jag har ingen aning faktist men läsare det har de ialla fall!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja, läsare har de verkligen! Inte för att jag kan förstå varför, men något måste ju ligga bakom det, eller hur?

2009-08-13 @ 15:29:54
URL: http://ehmsii.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag tycker att det är jätteointressant att läsa den här gruppen av sk "modebloggar". Det står aldrig något vettigt som får mig att ens vilja klicka in där.

2009-08-13 @ 15:49:03
URL: http://vegetarianen.blogspot.com
Postat av: Elin

Jo fläder och svartvinbär är dom bästa tycker jag =) Grapefrukt är också bra med luktar så illa :P

2009-08-14 @ 11:29:18
URL: http://elinilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0